Hondenbakfiets

Hoe fiets je veilig met je hond(en) door het drukke verkeer naar park Den Brandt, het Peerdsbos of naar het strand van Sint-Anneke? Uiteraard hangt dat af van je trouwe viervoeter. Is je hond klein of groot? Jong of oud? Rustig of speels?

Monique getuigt …

Geachte iBike-winkel,

Ik wil jullie nog bedanken voor de goede uitleg die ik kreeg over de verschillende bakfietsen. Ik ben zeer tevreden met mijn bakfiets van Nihola (speciaal  voor honden).

Ook de honden vinden het super leuk om er op uit te trekken met de bakfiets. Ze kunnen er met twee (labradors) in en ze kunnen alles zien.

Het deurtje in de bakfiets is zeer handig om de honden te laten instappen. Mijn honden zijn wat ouder  en het inspringen gaan niet zo vlot meer, dus het deurtje is de ideale oplossing.

Het is een hele stabiele bakfiets, ook bij  het instappen van de honden. De bakfiets  rijdt zeer vlot.

Het is gewoon genieten om met deze bakfiets op weg te zijn (met of zonder honden), of om boodschappen mee te doen.

Ik kan iedereen een Nihola (honden)bakfiets  aanraden.

Monique

Deens design

De Nihola ‘Dog’ hondenbakfiets is inderdaad speciaal ontwikkeld voor het vervoer van honden. De aluminium voorkant kan worden geopend zodat honden gemakkelijk zelf in en uit kunnen stappen.

En dat is wat de uitvinder van Nihola in 1998 aan een Deense criticus wilde bewijzen: de fiets kan concurreren tegen de auto van zodra deze minstens twee kinderen en boodschappen op hetzelfde moment kan vervoeren.

Nihola zijn unieke handgemaakte Deense bakfietsen en het resultaat van een typisch Scandinavisch design: veilig, duurzaam, kwalitatief en simpel. Nihola bakfietsen worden handgemaakt in de eigen fabriek in Kopenhagen door goed opgeleide monteurs met passie voor hun product. De Nihola bakfiets is trouwens door de Nederlandse Fietsersbond uitgeroepen tot de beste 3-wielige bakfiets voor kindervervoer.

De constructie van de Nihola bakfiets staat voor

  • Duurzaamheid: eerlijke productie, gaat 10 tot 15 jaar mee
  • Veiligheid
  • Kwaliteit: handgemaakt in Denemarken, alleen beste materialen en onderdelen
  • Lichtgewicht bakfiets: ca 38 kilo, enige driewieler die stuurt met de wielen ipv de hele bak, waarborgt een stabiele rijervaring
  • Makkelijk te onderhouden bakfiets: algemene onderdelen zijn makkelijk vervangbaar en verkrijgbaar bij iBike

 

Advies

De iBike-winkel in de Lange Lozanastraat te Antwerpen is gespecialiseerd in alle soorten bakfietsen. Tim en zijn team leiden je graag rond en werken een voorstel op maat uit. Meer dan 1000m2 aan bakfietsen staan er ter beschikking. Koop nooit een bakfiets zonder alle mogelijkheden af te toetsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: